lördag 1 augusti 2009

Från John McCain-land

Anger man namnet på en anställd på någon av de franchises som finns på Phoenix flygplats, och dessutom förklarar varför just den personen varit vänlig mot en, får man tillgång till gratis wifi. Snokar man dessutom upp ett ledigt eluttag sitter man snart och bloggar järnet! OMG! Framtiden 3.0 osv.

Här från Phoenix går planet mot Albuquerque om en timme där jag ska hämta upp en hyrbil och sedan tre av de andra praktikanterna på ett Super8 Motel: Harry, Felicity och Marcos. Sen väntar två timmars bilfärd norrut mot Taos och The Abominable SnowMansion Youth Hostel för natten. De ska ha finfina tipis på gräsmattan och en sovsal redo för fyra.

Vad jag egentligen skulle behöva är såklart ett viktorianskt mansion och en brassestol, paraplydrinkar serverade av en lifesize-Kermit, varmkorvskoreografi på poolkanten och en inoljad hunk med badring på trampolinen. Men så ser nog Albuquerque bara ut i Prefab Sprout-videos. Eller?

5 kommentarer:

  1. Nu har jag lagt in en "blänkare" om den här bloggen på min blogg. Samt läst igenom alla inlägg på den sistnämnda. Vilken tragik!
    David Nessle ringde (mej) och ville ha sin stilistik tillbaka.

    SvaraRadera
  2. Ett vandrarhem döpt efter en Jonathan Richman låt! Storartat!

    SvaraRadera
  3. Men, sångarens telefon! Måste ha!

    SvaraRadera
  4. För klarhetens skull kanska jag ska meddela att det är Anna Åberg som döljer sig bakom denna något dunkla pseudonym.Trodde att det var Abergskan som skulle komma upp, men icke...

    SvaraRadera
  5. Ett par dagar efter du la upp videon nämndes Prefab Sprout i Svenska Dagblandet(!) Idag handlade en halv Lokko-krönika om Prefab Sprout(!!) Björn din trendsetter, snart flyttar väl hela SvD-redaktionen ner till Taos.

    SvaraRadera